Kunskapsdatabas
myCaddie Support > myCaddie Support > Kunskapsdatabas

St�ll en fr�ga:

Vad �r myCaddie?

L�sning

myCaddie �r en mobil banguide f�r golf med GPS-positionering. myCaddie �r helt enkelt en digitaliserad version av den traditionella tryckta banguiden.
Inte nog med att du ser banguiden i mobilen, du ser �ven var du befinner dig p� h�let och hur l�ngt du har kvar till framkant och mitten av green.

Gl�m alla huvudber�kningar och uppskattningar av avst�nd till green, anv�nd myCaddie Golf App ist�llet! D� vet du alltid det exakta avst�ndet till framkant av green.

myCaddie �r �ven ett community d�r du kan umg�s med dina golfv�nner, ladda upp dina rundor och analysera ditt spel.

Hj�lpte denna artikel dig? ja / nej
Artikeldetaljer
Artikel-ID: 7
Kategori: Allm�nt
Datum tillagt: 2011-01-09 16:38:05
Visningar: 160
Betyg (R�ster): Artikeln betygsatt 4.2/5.0 (5)

<< G� tillbaka

Powered by Help Desk Software HESK™