Hur ser man om en bana har grafiska (ritade) kartor eller ej?

Lösning iPhone: Om du går till Banor och väljer en bana så får du upp lite information om banan.

GPS-positioner Grön bock betyder att avståndsmätning kan användas på banan.
Grafiska Kartor Grön bock betyder att banan har GPS-positioner och ritade grafiska kartor från vår banleverantör Caddee. Om bocken är röd, men GPS-positioner är grön så är kartorna från Google maps.

Android: När du väljer en bana så finns det en ikon till vänster bredvid bannamnet.
Det finns två stycken kartikoner varav den ena är ljusgrön och betydligt ljusstarkare än den andra.

Den ljusgröna ikonen betyder att banan har GPS-data och ritade grafiska kartor från vår banleverantör Caddee.

Den andra kartikonen som är mörkgrön betyder att banan har GPS-positioner och kartor från Google maps.