Kunskapsdatabas
myCaddie Support > myCaddie Support > Kunskapsdatabas

Ställ en fråga:

Vad kostar myCaddie för Android?

Lösning

Demo-versionen av myCaddie Golf GPS är helt GRATIS att ladda ned från och installera från Google Play. Nedladdningen av banor är också fri, och du kan testa de 2 första hålen på varje bana helt utan kostnad.

För att få tillgång till avståndsmätning för alla hål på alla våra banor så kan du köpa fullversionen av myCaddie Golf GPS på Google Play. Priset för fullversionen är 199 kr.

Gratis uppdateringar ingår och inga prenumerationsavgifter eller årskostnader tillkommer.

Klicka på "Banor" i menyn för att se vilka banor vi har.